събота, 5 юли 2008 г.

Набират се кандидати за гроздобер в Испания

Мишел Гутсузян

Бюрата по труда набират 1239 кандидати за гроздобер в испанската провинция Кастиля Ла Манча, съобщиха от Агенцията по заетостта. Документите могат да се подават до 16 юли, а подборът на кандидатите ще бъде в края на юли или началото на август от смесена българо-испанска комисия с участието на представители на работодатели.
Кандидатите трябва да имат опит в областта на селското стопанство, да са в добро здравословно състояние и да са на възраст от 20 до 40 години.

Одобрените кандидати ще сключат едномесечен договор и ще постъпят на работа в периода 10 - 17 септември на пълен работен ден. Те ще получават брутна заплата 44.50 евро на ден с удръжки – 2.68 евро на ден за социална осигуровка и 2% ДОД месечно. Разходите по настаняването - 4 евро на ден, храната и транспортът от френско-испанската граница до България на стойност 100 евро са за сметка на работника.

Кандидатите за работа в Испания трябва да представят в бюрата по труда молба за допускане до интервю, автобиография с изчерпателна информация за професионален опит в областта на растениевъдството и овощарството и посочване на степента на евентуални разговорни умения по испански или друг език.
Подробна информация за необходимите документи е публикувана на сайта на агенцията по заетостта www.az.government.bg.

тук,юли 2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар

bulgarianemigrants@gmail.com

Портал за Турция